Esittelyssä Impact Manager Taru Kesävuori

Esittelyssä Impact Manager Taru Kesävuori

KTM Taru Kesävuori on nimitetty Itä-Suomen yliopiston Neuro-Innovation tohtoriohjelman Impact Manageriksi.

Neuro-Innovation tohtoriohjelma on EU:n Horizon2020 MSCA:n rahoittama nelivuotinen tohtoriohjelma. Tohtoriohjelman ytimessä on tutkimustulosten kliininen ja kaupallinen soveltaminen kolmella yksilöllistetyn lääketieteen tutkimusalueella, jotka ovat epilepsia, traumaattiset aivovammat ja hermoston rappeumasairaudet. Näillä on pitkä historia Itä-Suomen yliopiston neurotieteen kärkitutkimusalueina. Projektin koordinaattoreina toimivat professori Päivi Eriksson (UEF Kauppatieteet) ja professori Tarja Malm (A.I. Virtanen Instituutti). 

Lisätietoa Neuro-Innovation tohtoriohjelmasta: https://sites.uef.fi/neuro-innovation/    

Taru on aloittanut väitöskirjatutkijana UEF Business Schoolissa Neuro-impakti ja innovaatiot -tutkimusryhmässä, joka keskittyy aivoterveyden tutkimuksen johtamiseen ja organisointiin. ”Olen kiinnostunut tieteen kaupallistamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä yksilöllistetyn lääketieteen ekosysteemissä, erityisesti unitutkimuksen ja uneen liittyvien innovaatioiden kontekstissa”, Taru tiivistää.   

Lue lisää Neuro-impakti ja innovaatio tutkimustiimistä:  https://uefconnect.uef.fi/tutkimusryhma/neuro-impakti-ja-innovaatio-tutkimustiimi/