Esittelyssä Kuopio Brain & Mind -verkoston alueellinen johtoryhmä

Esittelyssä Kuopio Brain & Mind -verkoston alueellinen johtoryhmä

Kuopio Brain & Mind -alueverkosto edistää aivoterveyden tutkimusta ja yhteistyötä Itä-Suomessa. Itä-Suomen yliopiston ja Kuopion yliopistollisen sairaalan perustaman Kuopio Brain & Mind -verkoston tavoitteena on lisätä yhteistyötä yliopisto-, sairaala- ja yritysmaailmojen välillä sekä edistää itäsuomalaisen neurotieteen näkyvyyttä.

Keskeisenä tehtävänä on tukea ja edistää alueen korkeatasoista neurotieteellistä ja laajemmin aivoterveyteen linkittyvää tutkimusta, rakentaa monitieteellistä yhteistyötä ja toimia linkkinä myös kansallisiin ja kansainvälisiin tieteen alan verkostoihin, yrityksiin ja muihin sidosryhmiin

Kuopio Brain & Mind -verkoston alueellisen johtoryhmän puheenjohtajana toimii professori Mikko Hiltunen Itä-Suomen yliopistosta. Johtoryhmän jäseninä toimivat professori, varapuheenjohtaja, Reetta Kälviäinen (UEF), professori Pekka Jäkälä (KYS), professori Ville Leinonen (KYS), professori Päivi Eriksson (UEF), professori Anna Mäki-Petäjä-Leinonen (UEF), professori Olli Gröhn (UEF) ja professori Tommi Tolmunen (UEF).

Tutustu alueelliseen johtoryhmään täältä.